ZOLA SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM: Miljana nakon poruke zaplakala - Bebicu sastavio sa zemljom, POCRVENEO od bruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 09:34

ZOLA SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM: Miljana nakon poruke zaplakala - Bebicu sastavio sa zemljom, POCRVENEO od bruke

Pravo u srž...

Sinoć je tokom emisije "Pitanja novinara" bilo veoma interesantno, budući da, ne samo da su raskrinkane afere koje su zadrugari pokušali da sakriju, već smo imali i vanredno ubacivanje - nova stanarka Bele kuće je Dragana Jeremić.

No, ono što je svima bilo u jednom momentu interesantno, bilo je obraćanje Lazara Čolića Zole koji je šaljivom porukom potkačio Nenada Macanovića Bebicu.

- Kaži Bebici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu poručujem, pošto se razume oko struje, da mi varniče t*stisi, pa kada izađe da mi popravi - poslao je Zola poruku, koju je Darko Tanasijević pročitao.

- Bravo Zola! Čekala sam te večeras da uđeš, baš sam sa Janjušem pričala, jedva čekam da uđeš - bila je ozarena Miljana, koja je čak i zaplakala.

- Baš me briga za Zolu, samo neka uđe i neka mi skine ovog skota sa vrata - zaključio je Nenad Macanović Bebica.

Detaljnije na ovu temu pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZOLINA PORUKA STIGLA U BELU KUĆU Miljana ZAPLAKALA, a Bebica ne može da dođe sebi: "Jedva čekam da dođeš"

Izvor: Blic, 23.Sep.2023

U Beloj kući je tokom emisije pristigla poruka od bivšeg zadrugara Lazara Čolića Zole, pa ju je pročitao u programu uživo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.