ZOLA PAO NA POLIGRAFU! Slagao na ključnom pitanju! Miljana POBESNELA! Shvatila da on NE ŽELI DETE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA PAO NA POLIGRAFU! Slagao na ključnom pitanju! Miljana POBESNELA! Shvatila da on NE ŽELI DETE?!

Teška noć u Zadruzi!

Lazar Čolić Zola danas je bio na poligrafskom ispitivanju, a večeras su stigli rezultati.

Na početku je otkriveno da nije dobio instrukcije od najbližih da uđe u vezu sa Miljanom Kulić iz koristi u drugoj sezoni Zadruge. Te je Miljana bila srećna kada je shvatila da se upustio u vezu sa njom iz ljubavi.

Međutim, kada je bilo postavljeno pitanje da li bi opet pravio dete sa Miljanom, odnogovorio je potvrdno, ali ovaj odgovar je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio lažan.

Zola se branio da je shvatio pitanje da li planira drugo dete, a da ne zna u kakvoj će biti situaciji. Miljana se iznervirala jer je ona mislila na to da li bi on uradio sve isto kada bi vratio vreme.  Zaključila je da on ne želi dete sa njom pa je pobesnela.

Pogledajte rezultate

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.