ZOLA NEĆE DOZVOLITI SVADBU MILJANE I BEBICE?! Lazar osmislio PAKLENI PLAN, Kulićevoj se crno piše?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 16:54

ZOLA NEĆE DOZVOLITI SVADBU MILJANE I BEBICE?! Lazar osmislio PAKLENI PLAN, Kulićevoj se crno piše?!

Pomrsiće im konce!

Darko Tanasijević je u emisiji "Narod pita" ugostio gotovo najpopularniju zadrugarku Miljanu Kulić. Gledaoci su se ukljuivali uživo u program i razgovarali sa bivšim zadrugarima, a tu su bili i Mikica Bojanić i Ivan Dragić.

Na oduševljenje mnogih, u večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" dolaze bivši ljubavnici, Miljana i Lazar Čolić Zola, koji su sada ljuti rivali.

- Bebica i ja smo super. Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u Zadrugu 7. Bebica se naljuti, kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi, zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi - otkrila je Miljana

Međutim, kako svi znaju da je Zola Miljanina najveća ljubav, mnogi očekuju da će se sve promeniti nakon večerašnje emisije i da će Kulićeva napokon priznati da je i dalje zaljubljena samo u Zolu. Iako se nisu rastali u sjajnim odnosima, Čolić je u proteklim danima društvene mreže preplavio ljubavnim snimcima i posvetama, što su i gledaoci sinoć i komentarisali.

- Neka oni odluče, ali videla sam da je Zola objavljivao neke ljubavne pesme, mislim da je posvećivao Miljani, jer se pominjao i neki drugi muškarac - izjavila je gledateljka.

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

Takođe, Miljana i Zola su prvi isplanirali svadbu u rijalitiju, pa mnogi smatraju da Zola večeras može ugroziti Miljanine planove sa Bebicom.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.