ZOLA KLEKNUO NA KOLENA, a ovo je Miljanina REAKCIJA! Suze se ore Zadrugom, VAN SEBE kada ju je ZAPROSIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA KLEKNUO NA KOLENA, a ovo je Miljanina REAKCIJA! Suze se ore Zadrugom, VAN SEBE kada ju je ZAPROSIO

Nije mogla ni da sanja!

Lazar Čolić Zola rešio je da priredi iznenađenje svojoj partnerki Miljani Kulić.

Naime, on je poželeo da veri svoju devojku, a ona, naravno, ništa o tome nije znala. Na znak produkcije, njih dvoje uputili su se ka doku, a potom krenuli na ostrvo čamcem, kako bi bili sami.

Miljana je sve vreme ponavljala da joj srce jako lupa i da ne zna šta da očekuje, te je sve vreme ljubila Lazara.

Kada su stigli u sobu, čekala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih je večera i soba uređena samo za njih. Oni su prvo neobavezno ćaskali, a potom su se dotakli teme njihovog odnosa.

Miksi je priznala da mu apsolutno veruje i da zna da je zaljubljen u nju po tome što ne gleda nijednu drugu devojku i ima maksimalno poštovanje prema njoj, a onda je insistirao da joj kaže zbog čega su ovde.

Čolić je pak pričao da ne bi želeo da ona sumnja u njegovu ljubav, jer se svašta priča po i van kuće. Rekao joj je da je voli i da je zahvalan zajedničkom prijatelju koji je zaslužan za to što su se njih dvoje upoznali.

Nakon toga, oni su otišli napolje kako bi obavili sam čin.

Zola je kleknuo na kolena i pitao je da li želi da se uda za njega, objasnivši da je ona žena njegovog života i da ne može da zamisli nijednu drugu pored sebe.

Kulićeva se momentalno rasplakala i rekla "DA"! U tom trenutku počeo je vatromet i njihova pesma, a oni nisu mogli da prestanu da se grle i ljube.

Svi zadrugari dotrčali su na dok da im čestitaju, te nema sumnje da je ovo jedno od najlepših večeri u rijalitiju. Sve detalje pogledajte u videima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.