ZOLA JE CAREV I JANJUŠEV POTRČKO : Zadrugari ponizili Čolića, Filip pokušavao da ODBRANI svog prijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 19:09

ZOLA JE CAREV I JANJUŠEV POTRČKO : Zadrugari ponizili Čolića, Filip pokušavao da ODBRANI svog prijatelja

Haos za crnim stolom!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" nastao je pravi haos kada je Lazar Čolić Zola prozvan od strane gledalaca, "batlerom" Filipa Cara.

- Care, odjavi te prijatelj: "Nisam ti ja batler. Da li je zauzet jer radi kao batler za očajnu domaćicu ili kada viljušku ne donese, dobio je zabranu da i sa tobom komunicira - glasilo je pitanje.

- Moji prijatelji nikada meni nisu bili batleri. S kim god sam dobar i s kim god sam prijatelj, gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek ponižavaju nekog - rekao je Car.

- Glupo je ako si tako rekao, ja se ni ne sećam. Mislim da sam ja više puta učinio njemu. Ne mislim da je bilo ko u druženju sa mnom, ispod mene, gledam da učinim maksimalno koliko mogu - rekao je Car.

- Zašto se on onda oseća potčinjeno - pitala je Ivana.

- Ne znam, to treba on da kaže, ja ništa ne radim da se on oseća potčinjeno - rekao je Car.

- Činjenica je da je to Zola rekao, ali je i Car rekao. Rekao si ovde par puta, čak si i meni rekao da te nervira - rekao je Mića.

- Pomešao si me sigurno sa nekim - rekao je Car.

- Kada gleda neko sa strane, to sam mu i rekao, da izgleda kao da je Zola potčinjen - nastavio je Mića.

- U odnosima Zole sa njegovim prijateljima, Janjušem, Carem i ostalima, uvek je bio potčinjen i potrčko - počela je Marija.

- Meni je Zola pokazao i prijateljstvo i drugarstvo, tako da niko ne može da utiče na to. Ne moramo mi više jedan drugome da dokazujemo prijateljstvo. Smatram da smo negde pokvarili jedno drugom, to je naša stvar. Govorili su da mi je on potrčko, pa je**m ti ja tog potrčka, kad sam ja kuvao njemu deset meseci - ubacio se Car.

- Nisi kuvao njemu, nego da zajedno jedete, tako je. Drugo, nije on tvoj batler, jer si ti njegov uzor - rekla je Kulićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PRODALA BI SVOG DEČKA ZA DVA MINUTA DA SAM TAKO HTEO!" Filip Car žestoko potkačio Maju, nastao MUK u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022

"Ne ostavljam prostor ni za njega!"..Danas u toku dana je nastavljena emisija "Pitanja gledalaca" a tom prilikom se povela tema vernosti Maje Marinković, prema Bilalu Brajloviću, koji je izveden iz zadruge zbog povrede noge...Filip Car je isprovociran Majinim izlaganjem rekao da bi Maja prevarila svog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.