ZOLA IDE DA POSETI MILJANU! Poslao joj PORUKU SPASA, pa istakao: Mislim da bi bilo okej da se pojavim

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 18:20

ZOLA IDE DA POSETI MILJANU! Poslao joj PORUKU SPASA, pa istakao: "Mislim da bi bilo okej da se pojavim"

Takva ljubav zaborava nema

Miljana Kulić oporavlja se u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija koje su nastale posle operacije želuca i slezine, a iako posete i dalje nisu dozvoljene, njen bivši dečko Lazar Čolić Zola izrazio je želju da ode kod nje.

Miljana i Zola imali su više nego burnu vezu koja se završila u petoj sezoni "Zadruge" kada ju je on prevario sa Nevenom Savić. Kulićeva je tada Zoli nanela povrede udarcima u glavu štiklom, a nakon izlasak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz rijalitija upoznala je svog sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu s koji je ponovo ušla u rijaliti tokom kog su oboje diskvalifikovani.

Zola je sada, uprkos lošim odnosima s Miljanom, u emisiji "Narod pita" izrazio želju da je poseti, ali smatra da to ne bi bilo baš dobro za nju:

- Iskreno nisam, nisam čak ni pokušavao da stupim u kontakt sa Miljanom. Smatram da u ovom momentu nije nekako trenutak za to, s obzirom na se situacije koje su se izdešavale. Znate moj odnos sa njenima i u kakvom je ona trenutno stanju, smatram da bi iniciranje kontakta sa njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro donelo to. Ja sam i javno pružio podršku, evo i ovim putem, želim joj brzi oporavak. Čitao sam da pravi haos zbog cigarete, smatram da joj to ne treba. Ako gleda ovaj video, treba da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi - istakao je Zola.

A na pitanje da li misli da bi Miljana volela da se čuje s njim, a Zola je priznao:

- Nezgodna situacija iskreno. Ja bih sad otišao u posetu kod nje, kad bih znao da bi ona normalno odreagovala sa mnom. Da neće doći do nečeg lošeg. Ali koliko čitam, ne može ni da se ide u posetu kod nje, nekako nisam razmišljao o tome, smatram da ne bi bilo pametno. Ona je osoba koja može da reaguje i ovako i onako. A kad bi odregovala lepo i veselo, bilo bi okej da se ja pojavim. A kad bi odreagovala drugačije, reklo bi se da sam ja inicijator toga. Najbolje da se oporavi, a šta mogu da joj poručim, osim da bude pametna, da sluša doktore, da veruje u sebe i da se moli Bogu. Smatram da će joj Bog dati ponovo šansu za život, jer ipak, ona je to zaslužila - dodao je on.

- Ja pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku, jer me je ona "sahranjivala". U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovek - dodao je Zola, koji je otkrio i u kakvim je odnosima sa Nevenom Savić.

- Iskreno, čuli se više puta, treba da se vidimo, da pričamo o svemu. Ona je otišla na odmor neki, videćemo se kroz par dana, da popričamo drugarski. Da razmenimo utiske i ako sam pogrešio neke stvari, izviniću se. Nikad se ne zna šta nosi večeras, sutra, prekosutra, ne bih sto posto rekao da neće biti veze. Smatram da ne, ali ništa ne bih rekao sa 100% tvrdnjom - rekao je Čolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.