ZOLA DOŠAO KULIĆIMA U NIŠ! Lazar stigao u pratnji POLICIJE, a evo šta je OTKRIO na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 21:52

ZOLA DOŠAO KULIĆIMA U NIŠ! Lazar stigao u pratnji POLICIJE, a evo šta je OTKRIO na Instagramu

Stigao nesuđeni zet!

Danas je region odjeknula kao bomba vest da je Lazar Čolić Zola priveden. Navodno, bivši zadrugar je pritvoren jer je propustio da se pojavi na suđenju sa bivšom devojkom, Miljanom Kulić.

Zola je priveden pri pokušaju prelaska granice između Srbije i Bosne i Hercegovine. Ovu vest potvrdio je i Nikola Đorđević, bivši zadrugar i Zolin drug

U pratnji policije Lazar je ispraćen do Niša, a to čitavu situaciju dodatnu podgreva, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica Kulić upravo živi u ovom gradu na jugu Srbije.

Kulićevi ne mogu da smisle bivšeg zadrugara, posebno od kada je tužio njihovu ćerku. Ipak u ovom trenutku su bliži nego ikad jer su u istom gradu, što je Zola potvrdio na svom Instagram profilu putem storija.

Ostaje da vidimo da li će se Lazar susreti sa nekim od Kulićevih. Kao što je ranije poznato, novinari su kontaktirali Mariju Kulić ovim povodom, kako bi čuli šta on misli. Međutim, Marija ne samo da nije bila raspoložena da komentariše već nije želela ni da čuje za bivšeg dečka svoje mezimice.

- To mene stvarno ne zanima, neću da gubim vreme na takve razgovore i stvari - kratka je bila Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.