ZOKI ŠUMADINAC UPOZORAVA NA OPASNOST? Posle 18h smo BEZBEDNI, a do tada: U predelu glave, očiju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOKI ŠUMADINAC UPOZORAVA NA OPASNOST? Posle 18h smo BEZBEDNI, a do tada: "U predelu glave, očiju..."

"Samo se opustite..."

Zoran Šumadinac, rijaliti učesnik i pevač, poznato je da je i ezoterista, astrolog i hipnoterapeut, što se može videti u opisu njegovog Instagram profila, pa se obratio javnosti povodom današnjeg dana i tegoba koje nas navodno očekuju, a obzirom da je Korona virus zaposeo sve medije ovih dana, nije isključeno da je možda mislio i na to.

- Dragi moji, danas su podzemne energije nešto jače i gušće od uobičajenih. Tako da može doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do dešavanja u predelu glave, očima ali i grudnom delu. Energije će se početi povlačiti posle 18h. Samo se opustite and no stres - napisao je Šumadinac na svom Instagram storiju.

Na šta je konkretno mislio to ne znamo, ali svakako ćemo ga poslušati i bez stresa se opustiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.