ZNOJAV I RAZGOLIĆEN MAMIO UZDAHE! Bivši zadrugar pokazao MIŠIĆAVO TELO, usijale se društvene mreže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 09:35

ZNOJAV I RAZGOLIĆEN MAMIO UZDAHE! Bivši zadrugar pokazao MIŠIĆAVO TELO, usijale se društvene mreže!

Ovim macan raspolaže!

Bivši zadrugar i MMA borac Marko Smiljić nakon izlaska iz rijalitija se povukao iz javnosti.

Ono što je poznato, jeste da se Marko vratio svom normalnom životu, druži se i izlazi, a portal "Republika" uhvatio je zgodnog momka na jutarnjem treningu.

Marko je odlučio da jutarnje sate iskoristi za naporan trening, budući da se već uveliko vraća u formu zbog predstojećih mečeva.

Inače, Marko se kroz rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promovisao kao sportista, koji se bavi zdravim načinom života, a pre samog ulaska u Zadrugu je istakao da želi omladini približiti sportske aktivnosti kao vrlo važan segment u odrastanju.

Pomenuti portal uhvatio je Smiljića kako naporno trenira bez majice, a onda mu je u jednom trenutku zazvonio i telefon, svedoči "Republika". Iako nije poznato sa kim je razgovarao, na društvenim mrežama se već govorka da je potencijalni kandidat za novu Zadrugu, koja će nositi naziv "Elita".

Vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović je najavio da će uskoro krenuti sedma sezona rijaliti program, a nagradni fond je ove sezone nikad veći. Prvo mesto otići će kući bogatije za čak 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto napustiti rijaliti sa po 50.000 evra. Produkcija već uveliko pregovara sa budućim zadrugarima oko uslova. Svako ima pravo da se prijavi na kasting, a samo odabrani će se boriti za glavnu nagradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.