ZNATE LI KO JE DAMA SA FOTKE? Prepoznaju li HRVATI Aleksandru Prijović? Sprovedena anketa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:30

ZNATE LI KO JE DAMA SA FOTKE? Prepoznaju li HRVATI Aleksandru Prijović? Sprovedena anketa! (VIDEO)

Evo kakvi su bili rezultati ankete!

Pevačica Aleksandra Prijović zavredila je titulu jedne od najpopularnijih pop-folk zvezda srpske estradne scene nakon što je u potpunosti rasprodala i održala tri koncerta u nizu u beogradskoj Areni ovog meseca.

Mlada zvezda ne prestaje sa svojim poduhvatom uveseljavanja njene publike, te je istim stopama zagazila i u zagrebačku Arenu, takođe zakazavši tri koncerta koja će biti održana prvih dana meseca decembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Aleksandra je u početku planirala samo dva velika koncerta koja bi priredila fanovima iz Hrvatske, međutim, sve njih iznenadila je čak dvaput!

Naknadno je zakazala gorepomenuti treći koncert u Zagrebu, a dva dana nakon toga svoje obožavatelje iznova oduševila kada se javila sa lepim vestima za sve one koji bi pevačicu želeli da slušaju i četvrti put u glavnom gradu Hrvatske.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Zagrebe, nisam mogla ni da zamislim da ću najaviti i četvrti koncert u Areni. Hvala vam za ljubav, odužiću vam se celim srcem - napisala je pevačica na svom profilu društvene mreže Instagram uz priloženu promo fotografiju kojom je najavila događaj.

U jeku koncertnih manifestacija, hrvatski portal Index.hr sproveo je manju anketu na svojoj TikTok platformi gde je reporter slučajne porlaznike pitao prepoznaju li pevačicu sa slike na kojoj se nalazila upravo Prija.

Rezultati će vas iznenaditi. 

Neki su pevačicu prepoznali na prvu loptu, pevajući njene pesme u bubicu mladog reportera hrvatskog portala, međutim, postojali su i oni prolaznici koji se nisu baš tako sjajno snalazili sa prepoznavanjem lika mlade umetnice.

Jedan od anketiranih prolaznika čak je pomislio da je u pitanju mlada Ceca Ražnatović?

Odgovori su bili raznoliki u četiri videa koji je portal objavio na TikToku, a hoće li se rezultati izmeniti nakon održanih koncerata u Zagrebu - vreme će pokazati.

Za sada se čini da je pevačica na pravom putu da postane svetski poznato ime koliko i Bijonse, a Hrvati kojima je zvezda bila nepoznata će do decembra imati priliku da nauče njene pesme i pripreme se za spektakle koje je Aleksandra Prijović pripremila za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.