ZNAŠ KOLIKO SAM JA TAKVIH... Kristijan zapretio Kiji Kockar! Neka dođe da je... BRUTALNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 08:17

"ZNAŠ KOLIKO SAM JA TAKVIH..." Kristijan zapretio Kiji Kockar! Neka dođe da je... BRUTALNO! (VIDEO)

Mnogo ružnih reči.

Sinoć su u "Zadruzi" bila na redu pitanja gledalaca, a jedno je postavljeno za Jovanu Ljubisavljević:

- Kada već pričaš o poštovanju i vaspitanju, što te majka nije naučila da se izviniš za loš postupak prema Luki i kako si Lukinoj majci vratila za sve? - glasilo je pitanje.

- Ja sam se ponašala kao da sam deo te porodice, ali sam ja jedino Luku povredila, nemam šta sa njom. To više nije deo mog života - rekla je Jovana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- To se sad kosi sa onim što si ti pričala. Ne treba da se vodi, nego da prihvati grešku, zato stižu ova pitanja, zato što je ona tu vezu veličala - dobacio je Mića.

- Ja sam osuđena više nego ljudi koji su u braku. Svako ko je u nekom odnosu to idealizuje. Ostavila sam svoju prvu ljubav, kao što sam njega volela, sad više volim drugu ljubav - pravdala se misica.

- Pitanje za Stefana: Kada ti je Kija rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji - glasio je komentar.

- Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje - govorio je Stefan.

- Kija je rekla da nastavimo, da je sve kao i naša veza, to je bila ironija, nije sad imao od čega da je brani - rekla je misica.

- Pa, lepo ti je rekla, on beži, ti ga vraćaš - poručila je Nadica.

- Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! - govorio je Kristijan.

- Nemoj, Kristijane, to ona i želi! - rekao je Karić.

- Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! - vikao je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.