ZNAŠ KAKO JE DOBRA! Čorba hvalio BIVŠU ŽENU - Maji nije bilo svejedno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2021, 01:50

"ZNAŠ KAKO JE DOBRA!" Čorba hvalio BIVŠU ŽENU - Maji nije bilo svejedno! (VIDEO)

Nije mogla da sakrije reakciju!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba su tokom večerašnjih nominacija sve vreme ćaskali, a onda su se dotakli i njihovog odnosa, a nakon toga i njegove bivše žene.

- Ne mora ona da bude gazdarica, treba samo da pokaže ambiciju, ja hteo da je vodim u kuhinju, da joj pokažem, znaš, to je zanimljivo - komentarisao je Čorba.

- Uvališ devojke tako, pričao si mi za onu - smejala se Maja.

- Jao da, ona se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbunila tad, ja tačno vidim ko je sposoban, samo sam je ubacio tako, jaka akcija je bila, slao sam je u baštu da pere povrće, znaš koja paranoja. Ona je bila kod Viki Miljković u spotovima, i hteo sam da joj pokažem ko je gazda. A bivša žena hoće kod mene kući sve, a neće u restoran. Znaš kakvu kuhinju imam, kida, i ja je tu učim, a ona ništa, kad treba da se radi . Sad radi kao profi kuvar, znaš kako je dobra - dodao je Čorba.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.