ZNAŠ DA TE VOLIM! Ivana javno uputila ove REČI! Dok Ša GRCA u Zadruzi, ona širi LJUBAV (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 23:16

"ZNAŠ DA TE VOLIM!" Ivana javno uputila ove REČI! Dok Ša GRCA u Zadruzi, ona širi LJUBAV (FOTO)

Javno pred svima!

Nenad Aleksić Ša je van sebe od kad je njegova devojka, Tara Simov, juče diskvalifikovana iz četvrte sezone "Zadruge", zbog haotičnog ponašanja, lomljenja inventara rijalitija i gašenja kamera.

Po njenom izlasku, Ša je tužan i besan i stalno je pozdravlja, te je čak zamolio svog brata, Predraga, da se čuje sa Tarom i pomogne joj, dok on ne izađe.

I dok je Nenad u depresiji za Simovom, njegova i dalje zakonski supruga, Ivana Aleksić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučila da večeras, kako kaže iz dosade, odgovara na pitanja svojih pratioca na Instagram društvenoj mreži.

Među prvim pitanjima bilo je ljubavne prirode, te je, očigledno bliska osoba Aleksićevoj, postavila pitanje da li je/ga voli:

- Voliš li me? - glasilo je pitnje, na koje je, i dalje Šaova žena, odgovorila:

- Znaš da te volim.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.