ZNAO SAM DA JE NEMA, ALI SAM OSEĆAO DA JE TU Popularni pevač narodne muzike nije preboleo smrt voljene žene i otišao je za njom, a priča se da mu je SRCE PUKLO OD TUGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZNAO SAM DA JE NEMA, ALI SAM OSEĆAO DA JE TU" Popularni pevač narodne muzike nije preboleo smrt voljene žene i otišao je za njom, a priča se da mu je SRCE PUKLO OD TUGE

Njihova ljubavna priča liči na pravi film.

Popularni pevač narodne muzike Milan Babić preminuo je tri godine nakon smrti jedine žene koju je voleo, Radmile. Vest da je svet napustio veliki gospodin među muzičarima rastužila je mnoge, a njegova ljubavna priča liči na pravi film.

UŽASNI DETALJI NAPADA! Popularna Zvezda Granda preživela pravu DRAMU - NE SME DA IZAĐE IZ HOTELA!

Milan je još od malih nogu pokazao ljubav ka muzici, a talenat za pesmu nasledio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od majke, koja je imala divan glas i sve sa pesmom radila. Prvi ozbiljniji znaci ljubavi ka pesmi dogodili su se u šestom razredu osnovne škole, kada je Milan imao i prve nastupe. On je 1967. godine izdao svoju prvu gramofonsku ploču. Sarađivao je sa najpoznatijim kompozitorima, orkestrima i muzičarima, a ljubav je potpuno promenila njegov život.

Pogledajte rezultate

Upoznao je Radmilu u TV emisiji i zavoleo je na prvi poged. Bez puno premišljanja odlučio je da je zaprosi, a pored velike ljubavi ona mu je pisala i pesme koje su postale veliki hitovi. Jedna od prvih i najzapaženijih numera koje mu je supruga napisala je "Baš mi se ne da".

BAŠ JE BRIGA? Sevićki PRETUKLI bivšeg muža, a ONA se baškari na JAHTI! ODSEČNO poručila... (FOTO)

Milan Babić, bio je kao gromom pogođen kad su mu lekari saopštili dijagnozu bolesti njegove supruge, ne ostavljajući nimalo prostora za nadu. Iako je bio potpuno pripremljen za ono što će se desiti, neutešan je bio nakon njene smrti.

ZADRŽALI JOJ AUTO, A NJU SU... Tamara Đurić se oglasila nakon jučerašnje DRAME - evo šta se desilo nakon PRETRESA!

Opraštajući se od supruge Radmile, s kojom je proveo dvadeset godina u braku, poznati pevač nije krio tugu.

RECEPT ZA SREĆAN BRAK! Seka i Veljko su 8 godina venčani, a ovo je TAJNA njihovog uspeha! (FOTO)

- Uprkos svesti da je više nema, da je smrt konačna presuda, nekoliko puta sam osetio njeno prisustvo. Nemam opipljive dokaze za to, čak i ne mogu da opišem te događaje, ali znam da je bila pored mene. Više od dvadeset godina bili smo nerazdvojni, delili dobro i loše, disali na isti način. Bila je veoma jaka. Nije želela da prizna poraz - pričao je Milan.

Čuveni pevač narodne muzike preminuo je decembru 2009. u Beogradu od posledica srčanog udara. Mnoge javne ličnosti i fanovi sa tugom su se oprostili od omiljenog pevača i kolege, a i dan danas se priča da je umro od tuge za suprugom, čiju smrt nije uspeo da prihvati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.