ZNAO JE DA IMAM SAMO NJEGA I IZDAO ME JE...! Ljupka je ZAVRŠILA svaku priču sa OŽENJENIM generalom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 17:17

"ZNAO JE DA IMAM SAMO NJEGA I IZDAO ME JE...!" Ljupka je ZAVRŠILA svaku priču sa OŽENJENIM generalom

Otkrila detalje poruka koje je dobila od generala...

Pevačica Ljupka Stević došla je u žižu interesovanja nakon što je obelodanjena njena ljubavna afera sa oženjenim generalom Dragišom Simićem. Ljupka je razlupala njegove automobile, kako tvrdi jer ga je uhvatila u prevari, a nakon skandala dobili su zabranu prilaska jedno drugom.

Ljupka je sada otkrila da joj je Simić pisao nakon svega, ali i da mu je ona odgovorila.

- Mene zastupa advokat koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naš zajednički prijatelj, pa me je Dragiša preko poruke pitao da li sam se čula sa advokatom i da li je sve u redu. Rekla sam mu da jeste i da nema potrebe da brine. Kada mi je poslao poruku, nisam ništa osetila - rekla je Ljupka i dodala:

Slao mi je poruke, ali ja više ne želim kontakt sa njim. Želim da nastavim život i budem srećna. Posvetila sam se karijeri.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Oct 15, 2020 at 1:10pm PDT

Ona je istakla da Dragišu više ne želi da vidi jer ju je izdao.

- Nemam potrebu da se vidim sa Dragišom. Ne mogu da mu oprostim sve ovo što se desilo. On je znao da sam ja samo njega imala i izdao me je. Pustio me je niz vodu iako sam mu se potpuno posvetila - navela je ona.

Pevačica je istakla i da trenutno ne razmišlja o muškarcima, te da ne vidi ni udvarače.

- Niko mi ne prilazi, nemam udvarače, nigde se ne krećem, tako da i nema ko da mi priđe. Ne razmišljam o momcima trenutno - istakla je Stevićeva.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.