ZNAMO JE IZ RIJALITIJA: Evo ko je Ognjena Amidžića zaposlio na Pinku - Na TV došao preko veze, ONA mu je porodica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 12:59

ZNAMO JE IZ RIJALITIJA: Evo ko je Ognjena Amidžića zaposlio na "Pinku" - Na TV došao preko veze, ONA mu je porodica!

Dugo godina je gledamo na televiziji.

Malo ko zna da u porodici popularnog voditelja Ognjena Amidžića postoji još jedno, veoma poznato TV lice.

Reč je o lepoj voditeljki Aleksandri Jeftanović, koja je u svojoj karijeri vodila razne televizijske formate, a sa svojim rođakom Ognjenom je stala rame uz rame kada su zajedno vodili "Farmu".

- Moja prababa je Jeftanović. Aleksandra i ja vodimo poreklo iz istog mesta. Znamo se godinama i rođaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo. Nisam je dugo video, ali se često čujemo - otkrio je Amidžić, dodajući da mu je upravo ona pomogla da dobije posao na "Pinku".

- Zahvaljujući njoj sam došao na televiziju na kojoj sada radim, jer je ona znala za neke moje ideje - kaže Ognjen.

Podsećanja radi, Aleksandra se 2016. godine udala za Aleksandra Sašu Švraku, sa kojim je pre toga bila četiri godine u vezi. Njih dvoje imaju sina Aleksu i ćerku Anu, a kako je ranije isticala, njen suprug ne voli previše da se eksponira u javnosti.

Posle duge pauze, Aleksandra se nedavno vratila na male ekrane, a da li će sarađivati sa Ognjenom na još nekom projektu u budućnosti ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.