ZNAM ŠTA ZNAČI KADA TI SIN UPADNE U NEVOLJU Moka se javno obratio Osmanu Kariću i poručio mu ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:29

"ZNAM ŠTA ZNAČI KADA TI SIN UPADNE U NEVOLJU" Moka se javno obratio Osmanu Kariću i poručio mu ovo!

Neočekivani potez Slavnića!

Zoran Moka Slavnić, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, oglasio se na Instagramu i otvoreno podržao Osmana Karića.

Kako je istakao proslavljeni košarkaški as, on najbolje razume kroz kakvu agoniju trenutno prolazi Osman, jer je i njega zadesila ista sudbina sa Zvezdanom.

Moka, koji je vatreni navijač svog sina od samog početka rijalitija i podržava svaki njegov postupak, iako je nebrojano puta pokazao nasilnu stranu, poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Osmanu da ostane uz svog sina i da ima punu podršku od njega.

- Ovom porukom želim da se obratim Osmanu Kariću i želim da mu se zahvalim za onu majcu koju je dao mojem sinu i da mu kažem da ima podršku od mene. Znam šta znači kad sin upadne u nevolju. Uvek sam ga cenio sa njegovom duhovitošću i pameću. Takve ljude uvek mogu da podržim da izdrže. Sve to u životu može da se prevaziđe. Znam da će ostati uz svog sina, kao što sam i ja, uz svog. Ako mu nešto znači, ima punu podršku od Moke Slavnića - rekao je on na Instagramu.

Podsetimo, bivši zadrugar Stefan Karić već nekoliko dana nalazi se u pritvoru zbog sumnji da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.