ZNAM, RUŽNO JE ALI DETE ME UBIJA U POJAM: Nadežda hormonična, spominje ANTIDEPRESIVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAM, RUŽNO JE ALI DETE ME UBIJA U POJAM: Nadežda hormonična, spominje ANTIDEPRESIVE!

Mora da misli na bebu i sebe...

Nadežda Biljić trudna je sa Tomom Panićem, a pevačica je priznala kakve joj se promene dešavaju u telu. Istakla je da će nastaviti sa terapijom antidepresivima, ukoliko za tim bude bilo potrebe.

A post shared by karma_je_kurva ♐♍ (@nadezda_biljic_official) on Sep 19, 2019 at 11:18am PDT

 - Sada sam drugi mesec trudnoće, a nedavno sam prestala da pijem antidepresive. Kako bude odmicala trudnoća, ako se ne budem osećala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro, mislim da ću moći da se vratim na terapiju, ali nadam se da neće biti potrebe za tim. I ptice na grani znaju da to može da šteti plodu, a ja ne želim da radim ništa što može da naškodi mom detetu. Nadam se da uzimanje lekova neće naškoditi mojoj bebi, ali svakako ću se podvrgnuti svim testovima - izjavila je Biljićeva.

- Promenila sam način života, i jako sam umorna, mislim, dete me ubija u pojam. Znam da ružno zvuči kada tako kažem, ali obara me da spavam, non-stop jedem, nervozna sam, stalno menjam raspoloženje, hormoni me drmaju - zaključila je rijaliti zvezda i pevačica koja je ipak srećna zbog bebe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.