ZNAM GA KAKO DIŠE, ON JE ČOVEK KOJI... Nakon priča da ga je PRETUKAO, Osman progovorio o Kristijanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:22

"ZNAM GA KAKO DIŠE, ON JE ČOVEK KOJI..." Nakon priča da ga je PRETUKAO, Osman progovorio o Kristijanu

Nikad iskreniji!

Stefan Karić postao je učesnik četvrte sezone rijalitija "Zadruga" u kojem je jedan od favorita Kristijan Golubović, sa kojim Stefanov otac Osman, navodno ima burnu prošlost.

Kako je i sam Stefan rekao pri ulasku u Imaginarijum dok je još bio u studiju, to je priča koja datira iz tinejdžerskih dana Osmana i Golubovića, a navodno je došlo do okršaja između njih dvojice, te je na kraju "dobio batine" upravo Golubović.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mnogi iščekivali je susret Osmanovog sina Stefana i Kristijana, a Golubovićev postupak je prijatno iznenadio starijeg Karića.

- Kristijan je pokazao svoju veličinu, izašao je pred Stefana i dočekao ga kao svog sina, mogu da mu se zahvalim ovoga puta, mada opet neću preterivati sa hvalisanjem istog, znam tog čoveka preko 30 godina, znam kako diše, to je čovek koji ima emociju, inteligenciju... Ali kad je njegova sujeta u pitanju, onda i emocija i sve ostalo pada u vodu. Spreman je da gazi. Ja ga lično gotivim, sem tih par tuča koje smo imali, nikada nismo imali prilike da sednemo i popričamo, možda bi danas bili baš dobri prijatelji, sve što je bilo bilo je u daljoj prošlosti, sad smo obojica u godinama kad ni jednom ni drugom sujeta ne donosi ništa dobro. Mi smo sada ostvareni ljudi i treba da živimo za svoje porodice i svoje unuke, ako Bog dragi da - osvrnuo se Karić na Kristijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.