ZNAM DA SI DOBAR OTAC... Zadrugarka se obratila Janjušu Ne mogu da zamislim kako ti je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 16:41

"ZNAM DA SI DOBAR OTAC..." Zadrugarka se obratila Janjušu "Ne mogu da zamislim kako ti je..." (VIDEO)

Nije mu lako!

U toku je glasanje u Beloj kući, a zadrugari biraju tri osobe koje su ih najviše razočarale.

Naredna osoba koja se javila da glasa bila je Ermina Pašović koja je urnisala Marka Janjuševića, Milicu Kemez i Stefana Karića.

- Prvo je Janjuš, jučerašnja situacija me je jako pogodila. Krivo mi je što je moralo tako, pogodilo me je. Pričali smo šta bi se moglo desiti i kako. Ne mogu da zamislim, niti želim. Jako mi je žao i krivo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tebe, znam da si dobar otac i posvećen i od srca želim da to rešiš - pričala je Ermina.

- Milica Kemez mi je bila i prošle sezone među najbližima, imala sam razumevanje, prepisivala sam njenom teškom životu. Više me je povredila nego razočarala. Niko ne može da me iznervira kao ti, uvek prebacuješ. Samo osećaš kad tebe neko povrediš. Nemaš svest da vidiš bilo šta, samo okrećeš na sebe - obrazložila je ona.

- Treća osoba je Stefan Karić. Prošle sezone smo provodili mnogo vremena. Nije osetio napad sa moje strane i spletkarenje. Jovana me nije razočarala, samo me nervira kako ne kapira i kad počne da mota još više me iznervira - komentarisala je Ermina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.