ZNALI SU DA KLANJAM! I PRODUKCIJA I ZADRUGARI Dejan otkrio šta je radio u kupatilu, a šta u krevetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 16:19

"ZNALI SU DA KLANJAM! I PRODUKCIJA I ZADRUGARI" Dejan otkrio šta je radio u kupatilu, a šta u krevetu (VIDEO)

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili, posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića.

Dejan je otvoreno bez dlake na jeziku komentarisao aktuelnosti, pa se dotakao i pobede Aleksandre Nikolić, njegove bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojke, ali i Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

On je otkrio detalje razgovora sa Anom pred njen ulazak u rijaliti (detaljnije pogledajte OVDE).

Dejan se nije libio ni da govori o Dalili Dragojević, pa se osvrnuo i na svoje učešće u rijalitiju u sezoni iz koje je izašao kao pobednik, pa odgovorio na pitanje na koje je odgovor čekala publika:

- Zašto si krio? Zašto nisi rekao da si u Islamu? - glasiloo je pitanje.

- Rijaliti nije bio religijski, svi pitajušto nisam rekao, ali zašto bih pričao! Ja da sam rekao da sam u Islamu ja bih imao 99,9 % - rekao je Dejan kojeg smo pitali kako je poštovao običaje vere u rijalitiju.

- Da li to znači da si mogao da klanjaš u rijalitiju?

- Pa da, pa svi su znali i zadrugari i produkcija, ti uvek možeš da se pomoliš bogu, mogu sada dok pričam sa vama. Kako ti osećaš. Vernici su to prepoznali koji su gledali rijaliti. Ko malo više zna, znali su u rijalitiju, ako me to pitaš. Na primer ja kada uzmem abdest, to je ono kada sam u kupatilu, postoji i drugi način kada ne koristim ruke, ležim u krevetu, nego očima, trepneš, sve dok ti jezik radi, ti možeš da obaviš molitvu, jer postoje ljudi koji su fizički nemoćni da klanjaju - objasnio je Dragojević.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta, a celu emisiju klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.