ZNA SE I DATUM: Još jedna od OMILJENIH VODITELJKI sa TV ekrana - STAĆE NA LUDI KAMEN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA SE I DATUM: Još jedna od OMILJENIH VODITELJKI sa TV ekrana - STAĆE NA LUDI KAMEN! (FOTO)

Udaje se!

Slađana Tomašević, voditeljka emisije "Beogradska hronika" na RTS-u, udaće se za svog dečka Sašu. Kako je otkrila, sudbonosno "da" izgovoriće svom izabranike 2018. godine.

- Malo sam taj čin prolongirala, ali udaću se vrlo brzo, i to u 2018. godini. Saša i ja smo hteli da se venčamo i ove godine, ali nismo uskladili svoje profesionalne obaveze, tako da je sledeća godina realna za sudbonosno “da”. Ali i jedno i drugo smatramo da taj papir ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće promeniti u našim životima, osim kod mene, dodato prezime - rekla je Slađana.

Voditeljka, za koju kažu da ima najbolje noge na RTS-u, rekla je da joj prija kada dobije komliment.

- Prija kada bilo ko kaže da ste lepi i da imate nešto lepo na sebi. Ja sam na snimanju ovogodišnjeg novogodišnjeg programa izabrala da obučem potpuno zatvorenu i dugačku haljinu. Rešila sam da se gledaocima pokažem u drugačijem svetlu. Ali ako pojedinci tvrde da imam najlepše noge, to je divno. Srećna sam što sam vlasnica najboljih nogu na RTS-u - navela je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.