ZNA LI PRIJOVIĆKA DA MORA DA PRIJAVI BORAVAK? Urnebesni komentari nakon što je Prija zakazala 5. ARENU U ZAGREBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 08:31

"ZNA LI PRIJOVIĆKA DA MORA DA PRIJAVI BORAVAK?" Urnebesni komentari nakon što je Prija zakazala 5. ARENU U ZAGREBU

Rekorderka!

Pevačica Aleksandra Prijović ruši sve rekorde, pa je tokom jučerašnjeg dana zakazala i petu zagrebačku Arenu! Nakon što je brzinom svetlosti rasprodala četiri koncerta u Areni Zagreb, karte za peti su već puštene u prodaju.

Ovim povodom, komentari na mrežama su, malo je reći, urnebesni.

"Zna li Aleksandra Prijović da u decembru mora da prijavi boravak u Zagrebu jer je duže od tri dana u EU?", napisala je jedna korisnica Tvitera, "Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prijović na putu da se na mesec dana preseli u zagrebačku Arenu", napisano je iznas snimka čoveka na aerodromu sa desetinama kofera.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović postala je rekorderka u broju najviše zakazanih koncerata u Areni Zagreb, a juče je ostala bez teksta nakon dobijene informacije da je otvorena prodaja karata i za petu Arenu. Ona je već održala i tri spektakularna koncerta u beogradskoj Areni, a čekaju je i dva u sarajevskoj Zetri.

Zna li Aleksandra Prijovic da u decembru mora da prijavi boravak u Zagrebu jer duze od tri dana je u EU?

— Visli Bjondo (@CapodistriaLove) October 10, 2023

aleksandra prijović na putu da se na mesec dana preseli u zagrebačku arenu pic.twitter.com/du1diTnGfo

— Djidji (@xadjidji) October 10, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.