ZLATNA KAJLA I TETOVAŽE: Ovo je rođeni brat Darka Lazića! Osim što liče, Dragan se isto bavi pevanjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 10:36

ZLATNA KAJLA I TETOVAŽE: Ovo je rođeni brat Darka Lazića! Osim što liče, Dragan se isto bavi pevanjem (FOTO)

Neverovatna sličnost!

Poznati folker Darko Lazić nije jedini u svojoj porodici koji se bavi pevanjem.

Naime, on ima mlađeg brata Dragana Lazića, koji je takođe talentovan za muziku, ali nema ambicije da postane zvezda.

- Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno - rekao je Dragan jednom prilikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogi kažu da Dragan i te kako podseća na Darka, kako likom, tako i glasom. Lazić je veoma vezan za svog brata, pa ga je jednom prilikom pozvao da mu bude gost na koncertu koji je održao u beogradskom "Sava centru".

- Još jedan gost koji je meni jako drag... Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takođe peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo - rekao je tada Darko Lazić.

Na jednoj od fotki sa Darkom, koja se može pronaći na društvenim mrežama, vidimo Dragana sa zlatnom kajlom oko vrata i tetovažama, a obojica su pozirali sa osmehom na licu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.