Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2019, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLATA PETROVIĆ NAJVIŠE VOLI NEOBAVEZAN SE*S: Bije je glas da je VATRA U KREVETU, a ona otkriva TAJNU!

Pevačica Zlata Petrović je, sumirajući utiske iz godine koja odlazi, za Srpski telegraf vrlo otvoreno poručila Deda Mrazu da joj dovede nekog opakog baju. Kako pevačica kaže, treba joj neko da je dobro prodrma i probudi sjaj u njenim očima, kojima je zavela nebrojeno kolega sa estrade, koji je i posle okončanih veza sveže pamte. The post ZLATA PETROVIĆ NAJVIŠE VOLI NEOBAVEZAN SE*S: Bije je glas da je VATRA U KREVETU, a ona otkriva TAJNU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GOLMANI SU NAJBOLJI U SE*SU, NAROČITO POSLE UTAKMICE: Jami otkrila PIKANTERIJE iz kreveta, pa potkačila Mila!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2019

Se*s-bomba devedesetih, pevačica Jasna Milenković Jami, za Srpski telegraf otvoreno je pričala o svom bogatom intimnom iskustvu, kao i o tome koji su sportisti najbolji u krevetu. Osim ovoga, pevačica je konačno priznala za šta je radila na licu i zbog čega je neprepoznatljiva poslednjih meseci....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.