ZLA SUDBINA: Posle nesreće sa TRAGIČNIM ishodom, oglasila se i Dea Đurđević pet godina pošto joj je ISTO vozilo otkinulo ruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 15:28

ZLA SUDBINA: Posle nesreće sa TRAGIČNIM ishodom, oglasila se i Dea Đurđević pet godina pošto joj je ISTO vozilo otkinulo ruku

Autobus je tada u ranim jutarnjim satima proklizao na nizbrdici Ulice Ljutice Bogdana i prilikom udara u voditeljku levu ruku joj je iščupao iz ramena, ali su lekari nakon brojnih operacija uspeli da je prišiju.
Žena V. J. (69), koju je u ponedeljak popodne udario točak otpao sa gradskog autobusa linije 78, podlegla je na kraju povredama u bolnici, a ovaj slučaj šokirao je javnost.
Naime, na istoj liniji je pre toga voditeljka Pink televizijie Dea Đurđević doživela veliku nezgodu 7. februara 2019. godine, kada joj je autobus otkinuo ruku dok je stajala ispred zgrade Pinka.
Autobus je tada u ranim jutarnjim satima proklizao na nizbrdici Ulice Ljutice Bogdana i prilikom udara u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.