ŽIVOTNI PAKAO Muž naše pevačice KIDNAPOVAN, a otmičari su OVO TRAŽILI da ga vrate ŽIVOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 17:09

ŽIVOTNI PAKAO Muž naše pevačice KIDNAPOVAN, a otmičari su OVO TRAŽILI da ga vrate ŽIVOG

Težak period!

Folkerka Branka Sovrlić dugi niz godina je u bračnoj zajednici sa Sadikom Pašićem Pajom, kojeg je spasila od otmičara svojevremeno.

Njih dvoje su vlasnici dva restorana u Sarajevu, vole se kao prvog dana, a pevačica jedino žali što nemaju potomke.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje,a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica za "Srpski telegraf" svojevremeno.

Pevačici je rana na duši i stresna situacija iz prošlog veka. Naime, tokom rata devedesetih Brankinog muža su oteli, a pevačica je morala otmičarima da da izvesnu svotu novca kako bi ga oslobodili.

- Za novac su ga oteli. Platila sam otkup. Ne znam ko i zašto je to uradio, jer njega kolege vole. Ali neko je hteo da dobije pare na taj način. Bilo mi je jako teško i užasno. Nisam bila živa u tom periodu. Bila sam spremna sve da dam da ga puste. Pola života mi je oduzeto - rekla je Branka za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.