ŽIVOT SA LJUBAVNICAMA: Mirko Kodić progovorio o BURNIM obrtima u ljubavi - One su IZABRALE MENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 10:20

ŽIVOT SA LJUBAVNICAMA: Mirko Kodić progovorio o BURNIM obrtima u ljubavi - "One su IZABRALE MENE"

Sve ih vezuje jedna stvar.

Mirko Kodić, jedan od najpoznatijih harmonikaša sa naših prostora, nedavno je dobio odlikovanje za zasluge u svom radu. Nije nepoznato da svojom muzikom voli da širi pozitivnu energiju i sreću, a zna se i da je veliki zavodnik.

Mirko se ženio tri puta, a zanimljivost koja se provlači kroz sva tri braka jeste ljubomora.

- Ne znam, one su izabrale mene, a ne ja njih, od muzike nisam imao vremena, one su same >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazile, popularnost, bio sam šarmantan u mladosti, nisam bio glup. Tada se nije gledalo da li imaš pare ili ne. Žene me vole i dan-danas. Ja protiv toga ne mogu, ima jedna izreka: "Žene, bežite, idu Mirko Kodić i Zdravko Čolić", u ovim godinama mi to imponuje, a tada mi to nije značilo. Živeo sam život, nisam imao poroke, voleo sam da malo popijem, malo da kockam. Verovatno ne bih ni postigao ovaj uspeh da sam imao veće poroke - rekao je Mirko.

- Moje bivše žene jesu bile ljubomorne, ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to izbegavati, ali nije lako ni sačuvati brak. Neke su otišle, došlo je do razvoda zbog neke druge i tako - dodao je Kodić.

Jedno prilikom priznao je čak i da je imao ljubavnice.

- Imao sam, neću da ih imenujem, ali eto, pozdraviću Zlatu Petrović. Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom, prva je došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto. Ja kažem imam pare, ne treba, ona mi kaže "neka, neka se nađe". Ona se zeza sa mojom ženom, Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da bi se hvalile.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.