ŽIVOT NAS JE PONOVO LUDAČKI SPOJIO! Filip Car osuđen da DELI VOLJENU OSOBU sa Dejanom Dragojevićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 22:23

"ŽIVOT NAS JE PONOVO LUDAČKI SPOJIO!" Filip Car osuđen da DELI VOLJENU OSOBU sa Dejanom Dragojevićem

Postaće familija na kraju?!

Nakon što je Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", zbog obaveza prekinula je letnji odmor i došla u Srbiju, a njen (do juče) izabranik Filip Car je ostao sam u Hrvatskoj.

Međutim, Filip je viđen u jednom crikveničkom restoranu viđen sa nekadašnjom zadrugarkom Anđelom Đuričić, ali njih dvoje nisu bili sami, već je njihovom ručku prisustvovala i ekipa koja je sa njom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimala njenu novu emisiju.

Car i Anđela su pretresli su sve najvrelije teme, te tako Dejana i Dalilu Dragojević nisu zaobišli.

- Nemam ja ništa protiv Dejana. To što sre nama desilo - desilo se. Njegova bivša žena i njegova bivša devojka su došle kod mene. One znaju koja je falinka kod njega i zašto njegovi odnosi tako završavaju. Dejan je sada sa osobom... moja sestričina čeka dete sa čovekom koji je ujak njegove devojke. Eto, opet nas je život ludački spojio - rekao je Car.

- Mnoge stvari Aleksandra nije o njemu iznosila i neće, ali mora da poradi na nekim stvarima. Nisam kivan na njega iako smo ga spominjali u rijalitiju. Nemam super mišljenje o njemu, ali nemam ni loše. Vara često oko posmatrača i nije sve što vidimo idealno. Mnoge stvari su se raščivijale kada su se odnosi i završili. Mnogi su se konji hvalili da bi se kasnije kudili - reko je Car Anđeli.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.