ŽIVOT JE ZAISTA ČUDESAN! Iva Štrljić se prisetila DETINJSTVA, a onda podelila fotografiju SVOGA OCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:33

"ŽIVOT JE ZAISTA ČUDESAN!" Iva Štrljić se prisetila DETINJSTVA, a onda podelila fotografiju SVOGA OCA

"Već se tada moglo osetiti, da ću te ambijente birati i za svoje životne..."

Naša poznata glumica Iva Štrljić na svom Instagram nalogu podelila je uspomenu iz detinjstva. Objavila je fotografiju svog oca, Milana Štrljića i opisala trenutak kada je slika nastala.

Објава коју дели Iva Strljic (@ivastrljicofficial)

- Volela sam one trenutke detinjstva provedene sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali. Uvek sam tamo bila mirna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i strpljiva i nikada mi nije bilo naporno što sam tu, naprotiv, jedva sam čekala. Već se tada moglo osetiti, da ću te ambijente birati i za svoje životne. Ovog snimanja se sećam, nekako sa puno detalja, u sasvim jasnim slikama. Tata je igrao u divnoj seriji "Čovek u srebrnoj jakni" novosadske televizije. Pamtim scenu gde on gleda u fotografiju svojih roditelja okačenu na zid, dugo, zamišljeno. A ja sedim sa strane, ćutim i čekam i "akciju" i "snimljeno". Radosna što sam tu. Danas, toliko godina kasnije, ja gledam ovu fotografiju i toga se sećam. Život je zaista čudesan. - napisala je Iva u opisu fotografije svog oca.

Za više fotografija pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.