ŽIVI BAJKU: Pevačica Biljana Sečivanović uživa u PORODIČNOM gnezdu koje liči na pravi RAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVI BAJKU: Pevačica Biljana Sečivanović uživa u PORODIČNOM gnezdu koje liči na pravi RAJ!

Od ljubavi sve počinje!

Pevačica Biljana Sečivanović već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa Aleksandrom Nedićem, a sledeće godine bi trebalo da stanu i na ludi kamen.

Oni su se 2018. godine uselili u svoju porodičnu vilu na tri sprata koju su sagradili u Beogradskom naselju Vinča.

- Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja - rekao je pevačicin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verenik, dok je ona istakla da veoma uživa u sređivanju dvorišta:

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Feb 24, 2019 at 3:44am PST

- Dete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cveću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što lepši ugođaj - rekla je Biljana.

Pevačica je otkrila i da joj se najviše dopada pogled sa terase, sa koje se prostire pogled na Dunav.

- Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Danav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna - otkrila je Sečivanovićeva.

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Apr 15, 2019 at 6:35am PDT

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.