ŽIVEO U KARIĆEVOJ VILI: Stefanov prijatelj Mensur u njenom društvu progovorio o Šavijinim optužbama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 12:01

ŽIVEO U KARIĆEVOJ VILI: Stefanov prijatelj Mensur u njenom društvu progovorio o Šavijinim optužbama!

Svi su u šoku.

Navodi da je bivši zadrugar Stefan Karić juče brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, prema njenom priznanju, uzdrmali su domaću javnost.

Šavija ne prestaje da se oglašava iz KC Vojvodina gde se trenutno nalazi i čeka na operaciju jagodične kosti koja joj je slomljena, dok od Stefana nema ni traga ni glasa.

Temu nisu zaobišli ni njegovi bivši cimeri iz "Zadruge", koji ne kriju šok zbog informacija koje isplivavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o, do sada, smernom i kulturnom Kariću.

Nedavno diskvalifikovana Miljana Kulić počela je da zarađuje na TikToku otkako je izbačena iz "Zadruge 6", a dok se sinoć na ovoj mreži takmičila sa Mensurom Ajdarpašićem, njih dvoje su prokomentarisali ovu temu koja je potresla javnost.

- Jesi čula šta se piše po novinama? - pitao je Ajdarpašić, koji je bio jako dobar prijatelj sa Stefanom, te čest gost u vili Karića.

- Za S.K? Da, ali ne liči mi na takvog, mada svakog alkohol radi drugačije - poručila je Kulićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.