ZILHA IZDRŽAVA EDISA!? Svi misle da je on bogat, ali EVO ODAKLE dolazi taj NOVAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZILHA IZDRŽAVA EDISA!? Svi misle da je on bogat, ali EVO ODAKLE dolazi taj NOVAC!

Ona se bavi ozbiljnim poslom!

Bivši zadrugar Pavle Jovanović otkrio je sve što zna o odnosu Edisa Fetiće sa njengovom ženom Zilhom. Naime, zadrugar kaže da se često čuje sa njom i da ona nema nameru da se razvede od Fetića, još uvek se nada opstanku njihovog braka i gaji emocije prema njemu.

 Pavle je takođe otkrio i od čega ona živi.

  - Njena porodica je imućna. Firma u kojoj radi je njihova porodična firma. Kada se pomenula tema u "Zadruzi" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Edo prepisao Dragani tu firmu, ona mi se odmah javila i rekla da to nije istina. Rekla je: "To je laž! On je otvorio svoju firmu, čisto za uplaćivanje radnog staža, koja nema veze sa ovom mojom. Našu porodičnu firmu ni u ludilu ne može da prebaci, to je porodičan biznis kojim ne može on da rukovodi" - ispričao je Pavle i dodao:

- Spekulisalo se da Zilha ima više para i da ona zapravo izdržava Edisa, a ona je tu priču i potvrdila. Koliko ja znam, radi kod gradonačelnika Novog Pazara, u kabinetu njegovom, na nekoj poziciji je, nisam tačno siguran na kojoj. Žena radio jako ozbiljan posao, ima troje dece zbog kojih prvenstveno i želi da sačuva privatnost, njoj ne treba ovo - priznao je bivši zadrugar.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVE EDIS I NJEGOVA ŽENA Svi misle da je Gospodin Torta bogat, a OVO JE ISTINA

Izvor: Blic, 26.Jan.2020, 08:49

Bivši zadrugar Pavle Jovanović otkrio je sve što zna o odnosu Edisa Fetiće sa njegovom ženom Zilhom. Naime, zadrugar kaže da se često čuje sa njom i da ona nema nameru da se razvede od Fetića, a još uvek se nada opstanku njihovog braka i gaji emocije prema njemu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.