ŽIKA ŠARENICA ODLAZI SA TELEVIZIJE? Emisija se više NE EMITUJE, a evo šta je on rekao o NOVOM POSLU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 21:13

ŽIKA ŠARENICA ODLAZI SA TELEVIZIJE? Emisija se više NE EMITUJE, a evo šta je on rekao o NOVOM POSLU

"Draž "Šarenice" je druženje i slavljenje života!"

Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, kaže da ne zna kada će se na male ekrane vratiti njegova emisija "Žikina šarenica", koja se već neko vreme ne emituje.

On je potom otkrio da je razmišljao o drugom poslu u kojem bi se pronašao.

- Epidemija korone promenila je način života, ova emisija se odlikovala slikanjem životne radosti. Za ovih godinu dana nije nam pružila priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj segment života promovišemo. Ako se ukaže mogućnost da nastavimo u punom obliku, nastavićemo. Draž "Šarenice" je druženje i slavljenje života, dok traju ograničenja okupljanja nije realno praviti takve performanse - objasnio je voditelj za "Blic Super TV".

Žika je zatim dodao da razmišlja o novom projektu, prateći nove trendove. On planira da počne da radi podkaste, koji se ne emituju na televiziji, već na društvenim mrežama i sličnim platformama.

- Razmišljam i o pokretanju nove emisije, možda i podkastu, to radi moj tim. Pokušaćemo, kažu mi da je to danas moda, pa ću javiti - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.