ŽIKA JAKŠIĆ SE PRIPREMA ZA SVOJU SMRT - kupio grobno mesto nakon operacije: Nemam strah

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:52

ŽIKA JAKŠIĆ SE PRIPREMA ZA SVOJU SMRT - kupio grobno mesto nakon operacije: "Nemam strah"

Stvar odgovonosti.

Posle operacije slepog creva koju su lekari izveli u poslednjem trenutku i tako mu spasili život, Žika Jakšić se ozbiljno zamislio nad pitanjima života i smrti.

Pošto je danima trpeo bolove, opasnost od sepse je bila velika, a šanse za preživljavanje male, ali hirurzi su dali sve od sebe i on se izvukao.

Ali, onda se setio da bi mogao na vreme sebi da obezbedi grobno mesto, piše Svet. Svima koji ga vole, to je zvučalo bizarno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žika zna da za čas čoveka može da nema, a pošto neće da opterećuje starijeg sina, a dugi je još mali za takve stvari, on je sve sam sredio.

- Ja sam kupio mesto za svoje večno konačište i već je uređeno i useljivo je odmah. Ja sam to kupio na vreme, da se ne svađaju gde će da me sahrane i kako to već ume da bude, nego sam sebi lepo napravio da imam pogled, da imam mir, da uživam. Ja sam ti, drug moj, obezbedio sebi mesto da imam gde da živim kad umrem! I hoću da kažem da nemam nikakav strah od smrti.

- U svojoj glavi sam dospeo toliko daleko, iskopao sam sam sebe toliko da nemam uopšte problem da pričam o tome - prenosi Svet Žikine reči, a njegova koleginica Zlata Petrović tvrdi da to svaki odgovoran čovek treba da uradi.

- Ta priča o kupovini grobnog mesta je zapravo krenula od mene. Svaka odgovorna osoba koja sebi kupi kuću i napravi dom, treba da obezbedi i grobno mesto. Možda je to sada postalo pomodarstvo, ali baš me briga - kaže Zlata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.