ZGODNA STARLETA se vraća na ekrane! Bivša zadrugarka RASTURILA BRAK u rijalitiju, sada kuje planove SA PRODUKCIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 08:58

ZGODNA STARLETA se vraća na ekrane! Bivša zadrugarka RASTURILA BRAK u rijalitiju, sada kuje planove SA PRODUKCIJOM

Već je bila deo ovog velikog šoua!

Sedma sezona rijalitija "Zadruge", koja ima i dodatak - Elita, počeće sa emitovanjem u subotu, 2. septembra, a novi učesnici se već uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef sa šeficom najavio.

Iako se većina imena i dalje čuva u strogoj tajnosti, po svemu sudeći, otkriveno je još jedno lice koje će biti deo "Elite".

Bivša zadrugarka i starleta Dragana Mitar uhvaćena je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako provodi vreme u zgradi ružičaste televizije i čeka razgovor sa čelnicima kako bi se, pretpostavlja se, dogovorila o ponovnom ulasku na imanje u Šimanovcima i potpisala ugovor.

S obzirom da je Mitrova već bila deo ovog popularnog rijalitija, nema sumnje da se vraća da dobro poznati teren i da će se na istom odlično snaći, s obzirom da je tokom svoje sezone bila jedna od glavnih priča "Zadruge", i to zajedno sa tada oženjenim Edisom Edom Fetićem, koji je zbog starlete prevario svoju suprugu Zilhu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.