ZGADIO SI MI SE! SASULA mu sve u lice: Cara IZIRITIRALE Aleksandrine reči, a onda mu poručila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 01:57

"ZGADIO SI MI SE!" SASULA mu sve u lice: Cara IZIRITIRALE Aleksandrine reči, a onda mu poručila OVO!

"Ne smatram da dobar čovek može da šutira devojku."

U Beloj kući i dalje traju "Nominacije", a zadrugari biraju između Filipa Cara i Milice Kemez koji su ovonedeljni potrčci.

Na red je došla i Aleksandra Nikolić koja već duže vreme sa Filipom nije u dobrim odnosima.

- Krenuću od Filipa. Sve sam rekla o njemu, i čujem da si dobar čovek. Ja ne smatram da dobar čovek može da šutira devojku, da pljune, da može da priča o svojim bivšim da su k*rve. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti si se totalno promenio, na početku si bio pozitivan, zanimljiv, šaljivdžija. Ne smatram da si iskren, smatram da i te kako kalkulišeš i igraš rijaliti - pričala je Milica.

- Nikog ne diram dok mene niko ne dira, a vidi ti šta mi radiš - ubacivao se Car.

- Složila bih se sa Matorom, da ne poštuješ nikoga. Ti si moja najveća greška ovde, to je istina. Ne smatram da ti se Sanja dopada dovoljno, zavlačiš je. Za ostalo ćemo da rešimo napolju. Zgadio si mi se u nedelju kad smo igrali Igru istine, kad si psovao Nadicu i njenu ćerku. Rekla sam šta sam imala - nastavila je Aleksandra.

- Milice, rekla sam ti da te volim, i ti to znaš. Zato siu me pogodile neke stvari. Kasnije, kad smo ušle u raspravu, i krenula da mi prebacuješ neke stvari. Ja se nikad nisam muvala sa Borom. Spomenula si da sam se Čorbi nabijala na onu stvar, što znači da si uvek imala takvo mišljenje o meni. Mene povredi to kad mi neko kaže tako, onaj koga sam smatrala prijateljem. Ti si ubeđena da ću ja sa Borom ići u Budvu. Rekla sam ti da se sa njim neću nikada videti bez tebe. Fascinantno mi je to što si se ti naljutila na mene. Poslaću Filipa Cara za sve što mi je uradio, i ako može, nek ostane - pričala je Nikolićeva.

- Nisam se naljutila što si ti to rekla, nego sam videla kako me gledaš dok sam s njim. Ti znaš da ja neke stvari mogu da čitam malo drugačije od ostalih. Ti misliš da sam ja ta - rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.