Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGADILA ŽIVOT NACIJI: Prevrnuće vam se želudac kad čujete gde je Jelena Golubović VODILA LJUBAV! (VIDEO)

Rijaliti zvezda Jelena Golubović već danima je u konfliktu sa pevačicom iz Novog Sada, Jelenom Grujić, koja joj nikako ne ostaje dužna. Rasprava učesnica “Parova” danima privlači pažnju gledalaca, a u sve se umešao i otac Grujićeve, koji je Golubovićku, narodski rečeno, “izuo iz cipela”. “Nisi imala u rijalitiju, ali jesi u štali, što je The post ZGADILA ŽIVOT NACIJI: Prevrnuće vam se želudac kad čujete gde je Jelena Golubović VODILA LJUBAV! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OBEĆAO SAM STEFANU DA NEĆU POMINJATI NJEGOVE POZNATE DEVOJKE: Plašio sam se Miljane Kulić

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019

Stefan Karić jedan je od najaktuelnijih zadrugara trenutno. U emisiji “Premijera – Vikend specijal, govorio je njegov otac Osman Karić. On je prokomentarisao učešće svog sina u rijalitiju. – On je to što je i napolju, tako se ponaša i tamo, kulturan, fin, nije on rijaliti igrač. Nema laži,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.