Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 00:05

ZGADILA MU SE! Ša razvezao jezik - evo šta je Tara radila sa NJEGOVIM NOVCEM pred ulazak u rijaliti

Neće više da je štedi!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov već danima ulaze u verbalne okršaje, a juče je došlo i do fizičkog sukoba. Obezbeđenje ih je razdvajalo u spavaćoj sobi kada je Tara nasrnula na repera.

Nenad se požalio Filipu Caru na odnos sa Tarom. Zadrugar više ne bira reči kada je njegova bivša devojka u pitanju. Otkrio je šta je radila sa njegovim parama pre ulaska u rijaliti.

- Ne mogu da je gledam, da je smislim. Gadi mi se... Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budala, sažaljiv. Trebalo je da je pustim, ne bi imala od čega da živi. Ja sam je hranio. Kad me nema 10 dana, nema od čega da živi, nema ništa. Odnesem joj 200 evra, ona tu noć izađe i spuca pare... Katastrofa, bre... Teška katastrofa - pričao je Ša.

- Trebalo je da presečeš još ranije - rekao je Car.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.