ŽESTOKO! U međusobnoj svađi Aleks i Žana razotkrile sramotne stvari iz prošlosti: Znaju se od pre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 08:40

ŽESTOKO! U međusobnoj svađi Aleks i Žana razotkrile sramotne stvari iz prošlosti: Znaju se od pre!

Dve plave starlete u svađi tokom nominacija.

Zadrugari su tokom nominacija birali između Žane Đorđević i Marka Stefanovića. Posebno je bilo zanimljivo kada je nominovala Aleksandra Nikolić jer su njih dve odmah ušle u sukob.

Žana i ja se znamo od Zadruge 4, moram da kažem da mi je napolju mnogo bolja i da je u Zadruzi 4 bila top, sada mi je čudnija. Ona je želela da uđe u zadrugu i jako mi je drago što je ona ovde, nedefinisana mi je u odnosu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Markovićem, niko ne zna u kakvom su oni odnosu. Ona napolju vodi slobodniji život a svi mi znamo ko smo i šta smo - rekla je Aleks pa komentarisala Marka.

- Marko je osoba sa kojom sam ja najmanje porazgovarali ove sezone, ja nemam izgrađeno mišljenje o njemu, ali ne treba da sve prihvata srčano, to ga savetujem, Žanu poznajem i draža mi je i nju ću sačuvati - dodala je Aleks.

- Žana uvek priča šta misli, ovde sam ista kao i napolju. Meni je jako bitno ko šta kaže i kako mi kaže. Vaše mišljenje mene ne dotiče, u četvoci sam bila mutava plovka, a sada sam sjajna. Tvoje učešće za mene je neprihvatljivo. Moj odnos sa Markom je savršen, mi se ne svađamo, meni nije važno ko mi govori. - govorila je Žana.

- Ti pričaš da nećeš da imaš se*sualne odnose, a spavaš sa njim - ubacila se Aleks.

- Meni je svarno žao što je moja veza izazvala ovolike rekacije - dodala je žana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.