ŽESTOKO! Pevač razvezao jezik - opleo po RIJALITIJU, pa uputio JASNU poruku: Fali im DOKTOR za...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 10:35

ŽESTOKO! Pevač razvezao jezik - opleo po RIJALITIJU, pa uputio JASNU poruku: "Fali im DOKTOR za..."

Jasno je rekao!

Pevačica Marija Mikić, pevač Amel Ćeman Ćemo i bivši takmičar rijalitija Bar Slobodan Romić bili su sinoć gosti u emisiji Kontrashow, čiji je autor i voditelj Jelena Nkolić.

Kada ih je voditeljka upitala šta je najteže u međuljudskim odnosima, pevač Ćemo je kao zapeta puška rekao - "POŠTOVANJE"!

- Poštovanje je jako teško steći. To je nešto što nam nedostaje i kao društvu, ne samo kao kolektivu. Baš se malo poštujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne samo u rijalitiju, i Baru, več pričamo generalno. To posle povlaći i vaspitanje - bio je odsečan Ćemo.

A onda je Ćemo opleo i po, čini se, estradi. Popularni pevač je napravio metaforu i rekao da "treba da se nađe doktor, da zakalemi žicu za nemanje blama".

- Kad bi mogao da se nađe, danas je ta estetska hirurgija napredovala, neki doktor da tu žicu za nemanje blama da zakalemi. Danas je sve postalo "pa, dobro, šta" - rekao je Ćemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.