ŽESTOKO: Konačno se oglasio Marko Marković povodom Stanije i Asmina: Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 00:08

ŽESTOKO: Konačno se oglasio Marko Marković povodom Stanije i Asmina: "Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći"

Direktno sve sasuo.

Jedna od omiljenih starleta, bivša zadrugarka i kako sama za sebe kaže, ne tek obična Srpkinja, Stanija Dobrojević našla se u žiži skandala na samom početku rijalitija "Elita".

Naime, aktuelna takmičarka Aneli Ahmić je još u studiju optužila Dobrojevićevu da joj je rasturila brak sa suprugom Asminom Durdžićem, sa kojim se starleta u međuvremenu verila, a potom i raskinula veridbu.

Stanijin bivši verenik Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marković se konačno oglasio povodom svega ovoga što je zateklo Staniju.

Kako ističe, iako nije ispratio celu situaciju, mešanje u brak ne podržava.

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dve strane priče, niko ne zna šta je tu istina - započeo je Marko, pa dodao:

- Ali ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković.

Podsetimo, Stanija je u utorak gostovala u emisiji "Amidži šou", a pre početka emisije govorila je o svojoj situaciji sa Asminom.

Šta nam je sve rekla pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.