ŽESTOKA SVAĐA: Obezbeđenje jedva razdvojilo Davida i Tomu, sve pucalo od vike! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA SVAĐA: Obezbeđenje jedva razdvojilo Davida i Tomu, sve pucalo od vike! (VIDEO)

Burne reakcije!

David Dragojević i Toma Panić ušli su u svađu tokom večerašnje žurke, a kako ne bi došlo do veće svađe, obezbeđenje je odmah reagovalo i to sprečilo. Naime, Davidu je zasmetalo što ga je Panić gurnuo, pa je burno reagovao.

Inače, Toma je ranije tokom noći išao od jedno do drugog ukućanina i tražio da mu pozajme novac, a Panić je nakon ove svađe rekao kako mu je zasmetalo što David nije želeo da mu izađe u susret.

- Nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti mene da guraš da ti ja ne otkinem glavu, bre! - govorio je David Tomi, a onda je pričao sa Anom: On mene da gura... Pi*ka ti bre materina, jednu samarčinu, glavu bih mu otkinuo!

- Šta hoće od mene? - govorio je Toma Davidu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ANĐELINA DŽOLI, BRED PIT, BRITNI SPIRS, KLUNI... Oni su najlepše slavne ličnosti, a ovo su im SLIKE SA MATURE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.