ŽESTOK SUKOB U FINALU! Haos nastao u PROGRAMU UŽIVO, reagovala Anina majka - Ne upoznajem se S OTPADIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 15:53

ŽESTOK SUKOB U FINALU! Haos nastao u PROGRAMU UŽIVO, reagovala Anina majka - Ne upoznajem se S OTPADIMA

Nepuna tri sata do superfinala i tenzije rastu!

Posle skoro punih devet meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, jedno veliko takmičenje su obeležile i brojne svađe. Veliki šef je itekako kažnjavao one koji su kršili strogo propisana pravila igre.

Projekat "Zadruga" je isključivo psihološka igra u kojoj dominiraju misli i reči. Svako se bori za opstanak i što bolji plasman, što se najbolje moglo videti tokom višemesečnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanaka za crnim stolom.

Tokom prethodne noći došlo je do iznenadnog sukoba između bivše učesnice "Zadruge" Ermine Pašović i Anine kume Milene Kačavende.

- Kuma je težak kriminalac - rekla je Ermina.

- Bolje da me zove kriminalac, nego da sam prostitutka. Ne čujem je od parfema. Šta reći za gospođu "Džoger"? Iznela je ozbiljne optužbe, Anu je nazvala kamatašicom, a mene mafijašicom. Za ovakve sam turbo mafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štikle su mi preskupe. Ne vidim razlog da se upoznajem sa takvim otpadima. Ona vodi hajku protiv Ane. Ova žena baljezga, a ja kad odgovorim svi se uhvate za kumu - govorila je Kačavenda.

- Samo da se razumemo, Anu imitiram jer je njanjava, a ne ništa drugo. Ona je njanjava i ozbiljan je folirant - rekla je Ermina, a u jednom momentu je reagovala i Anina majka.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.