ŽESTOK OKRŠAJ! Sandra i Čorba ustali da RAŠČISTE RAČUNE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 01:14

ŽESTOK OKRŠAJ! Sandra i Čorba ustali da RAŠČISTE RAČUNE! (VIDEO)

Pokušavala je da dokaže!

Zadrugari su polemisali o današnjoj podeli budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Lazića Nece. Rasprava o današnjoj krađi novca je trajala, pa je sledeća za crnim stolom ustala Maja Marinković.

- Kada sam čula da su Neci ukrali budžet odreagovala sam burno, jer je on odvajao od tuđih para. Rekla sam Čorbi čim sam čula - zašto je to uradio - pričala je Maja.

- Iskritikovala me Maja opasno! - rekao je Čorba.

Pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i Sandru Rešić, pa se nadovezao na Čorbu i pitao je šta se desilo između njih dvoje.

- Nacionalna osnova? - pitala je Sandra.

- Kaže da nije pričao sa Nikolom, a ona ga napala sa onim buljavim očima pikinezera, tako je rekao - pričao je Kristijan.

- Boli me ku*ac, diže tenziju, ja sam joj rekao šta imam. Napala me je i strašno sam se iznervirao - rekao je Čorba

- Ne znam šta je to bilo, ja sam tako reagovala, dreknula. posle klipa sa Teodorom, ja sam mislila da smo ti i ja rešili sve. Između nas nije bilo ništa. A vi ste rekli da sam bila na trenutak do hoklice, a znate šta je to?! Nije mi jasno, Čorba brate, zašto? Imali smo super odnos - urlala je Sandra.

- To je Kristijan rekao, ne izvrćite više moje reči - odgovorio je Čorba.

- Mene boli savršeno uvo, šta ste mislili, šta je bilo. Slobodno kažite da sam se Čorbi na*ijala na onu stvar! Nismo ni na momenat bili do hoklice! Mi smo ponovo počeli da imamo dobre odnose, sve do klipa, kad sam rekla da mi je dosta i da svaku komunikaciju završavam - nastavila je Sandra.

- Čoveku se digo ku*ac, i kad dođe do kritične tačke... - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.