ŽESTOK OKRŠAJ CARA I DEJANA! Dragojević ga vratio na fabrička podešavanja: Opet te pujdaju bogate babe

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 14:36

ŽESTOK OKRŠAJ CARA I DEJANA! Dragojević ga vratio na fabrička podešavanja: "Opet te pujdaju bogate babe"

Filip se upecao na njegov komentar!

Dejan Dragojević i Filip Car su se dugo trudili da ostave utisak da se međusobno poštuju i cene. Dejan se više puta javno zahvalio Caru što mu je "otvorio oči" i što mu je preoteo bivšu sprugu, Dalilu Dragojević i devojku, Aleksandru Nikolić.

Međutim, bivši zadrugari su otpočeli novi rat na društvenim mrežama. Sve je krenulo tako što je Dejan ostavio komentar na jednoj fan stranici koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelila Carev snimak iz Bele kuće.

- Vidi kume moje, ne prašta ništa, za moju kumu poluvreme ne postoji. Kumo, legendo - sarkastično je napisao Dejan, a Car mu je posle nekog vremena odgovorio.

- Zete, živiš li bez mene, zete, ili me sanjaš, anđelčiću moj? - upitao je Car, a potom dodao:

- Zete, ti baš želiš medijski da se nateruješ sa mnom, dosadno ti je, vidim ja, pa čačkaš stalno... Ali zete, ja tebe volim i ne želim to! Izvini još jednom, ne želim se svađati, ne pominjemo te - napisao je Car.

Dejan mu je ubrzo odgovorio:

- Moraš pročitati opet šta sam napisao... Nisam te nigde spomenuo, nego sam napisao da moja kuma nema pauzu. Opet te pujdaju bogate babe da mi pišeš, stvarno nema potrebe. Svakako je svaki tvoj klip iz rijalitija isti, gomila uvreda, posle gomila pranja, ništa novo... Nisam pisao ništa što se tiče tvojih monologa... Komentarisao sam kumicu sablju, koja udara kao ti Demira! Živ bio, kapetane. Još jedna greška posade, a pogrešno tumačite zbog prašine na stolu, izgleda da je alergija. Odjavljujem se, idem čamcem - u svom stilu napisao je Dragojević, a ostaje da vidimo kako će se nastaviti ovaj rat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.