ŽESTOK OBRAČUN ZVEZDANA I ANĐELE! Đuričićeva dovela Slavnića do pucanja: Ostavio sam ženu na televiziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 20:44

ŽESTOK OBRAČUN ZVEZDANA I ANĐELE! Đuričićeva dovela Slavnića do pucanja: "Ostavio sam ženu na televiziji!"

Ona ubeđena da su ponovo u vezi!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić osamili su se u izolaciji daleko od očiju zadrugara. Obavili su ozbiljan razgovor o njihovom odnosu, a onda je došlo i do svađe.

- Treba da budemo drugovi dokle god da smo ovde jer ćeš ovo da radiš i svi će da te napadaju. Tebe ne bi napadali da ti nisi sa mnom, to sam sad video, čak i oni koji su do juče biloi sa tobom super - govorio je Zvezdan.

- Tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe niko nije dirao dok nsii bio sa mnom - rekla je Anđela.

- Anđela, meni je sad tebe bilo žao, zbog toga ko te brani i ko te napada. Meni je to zasmetalo - govorio je Slavnić.

- Niko me nije branio - rekla je Anđela.

- Baš zato jer te je do juče branio - dodao je on.

- Zvezdane, ti mi ne trebaš, niko mi ne treba da me brani - govorila je Anđela.

- Nije poenta u njima, ja to gledam i meni se to ne sviđa. Nije Mića, ja i ti. Mića nas brani, gotivi, ali ti i ja smo bitni, baš kao što ti i on kaže. Ja sam direktno kriv što sam se razišao sa njom i stupio sa tobom u kontakt, a kad sam ja kriv ne može Mića ništa. Ne možeš bajke da mi pričaš. Ko će šta da kaže? Ana je pre tri dana govorila Maji da je k*rvetina, a sad je smiruje. Šta sam ja lažov? Ja sam krenuo danas da je pitam otkad je ona dobra dugarica sa njom jer joj ružnu reč nisam rekao, a ona je govorila da je k*rva. Ja ću da se raspravljam što se tiče njihovih stvari. Mene boli jer pored svega što si dobila, pismo si dobila, ti si na prvom sastanku sve pogazila. Misli samo na mene, a onda mnogo grešiš, a ja neću da ja grešim. Ako zas*rem, mogu i da ods*rem - govorio je Zvezdan.

- Ja nemam potrebu ni sa kim da se raspravljam, samo sam očekivala da ćeš reći da se zna ko je Anđela, bar jednom da se čuje iz tvojih usta, kad ljudi iz kuće ne znaju šta se dešava - govorila je Anđela.

- Ni mi ne znamo - poručio je Slavnić.

- Ja znam, pomirili smo se i u vezi smo - rekla je Anđela.

- Ako tako kažeš javno okej - dodao je Zvezdan.

- Ja sam ostavio ženu na televiziji. Meni je to pokazatelj nečega važnog, a ne ovo kad si rekla Ivanu i kad sam ja rekao da se slažem. Ja mislim da to radi muškarac, a to su dečije varijante. Oni su jedva čekali ovo, 10 dana nisu mogli da se svađaju. Tvoje je dečije, to ja mislim, a za mene mislim da je ozbiljno. Samo nemoj da mi osporavaš, nego da se složimo da se ne složimo. Ja to što nisam rekao da si ozbiljna veza, nego sam samo potvrdio, ja prihvatam, a ti nemoj samo da mi umanjuješ - rekao je Zvezdan.

- Meni znači samo ta jedna rečenica - dodala je Anđela.

- Sebična si i tvrdoglava. Ja ti kažem da ovo što pričaš je budalaština. Ja imam razumevanje šta se tamo posle desilo, drala si se i to mi nije normalno. Ako te je zanimam, onda mora da te zanima sve i šta ja pričam sa tobom i da do tih stvari ne dolazi. Ne može da se skrati sve u tri sekunde. Nisam nikog ostavio zbog Maje, nego zbog tebe. U tebe sam se zaljubio, a ti i dalje hoćeš da kažeš da je to najbitnija stvar. Najbitnije je meni da si uradila nešto što nisi smela - pričao je Slavnić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.