ŽESTOK DUEL KADRE I DARIJA: Dobio je DIREKTNU nominaciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK DUEL KADRE I DARIJA: Dobio je DIREKTNU nominaciju (FOTO)

Odlučeno...

Tek što je pre dva dana iz rijalitija "Parovi 7" izbačen Ratko Dimovski, Zmaj od Banata, a u luksuznoj zemunskoj vili su sinoć bila nova uzbuđenja i pripreme za izbacivanje koje je standardno zakazano za prestojeću nedelju.

Kao što to obično biva ponedeljkom, novi predsednik vile bira dvoje pomoćnika, a ovoga puta je izbor pao na dvojicu rivala - Elvina Kadrića Kadru i Darija Šogorovića.

Njih dvojica su potom učestvovali u "Parokvizu", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a poraženi, kako pravila nalažu, dobio je direktnu nominaciju za nedeljno izbacivanje.

Bilo je neizvesno, takmičari su neretko davali poprilično urnebesne odgovore, a Kadra je na kraju uspeo da nadmaši Daria u znanju i tako je ostao na bezbednom, dok je Šogorović direktno nominovan.

- Hvala vam na ovome, voleo bih da odem kući - kazao je Dario nakon odluke da bude jedan od ugroženih takmičara od kojih će neko ispasti u nedelju uveče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.