ZERINA ULAZI U ZADRUGU? NA VRATIMA BELE KUĆE? - Oglasila se na Instagramu: Večeras na Pinku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA ULAZI U ZADRUGU? NA VRATIMA BELE KUĆE? - Oglasila se na Instagramu: "Večeras na Pinku"

Au, kad je vide na vratima...

Zerina Hećo, rijaliti učesnica prošle sezone rijaliti programa "Zadruga", oglasila se na svom Instagram profilu, gde je najavila da će se pojaviti večeras na Pink televiziji.

 Kako znamo da je bila učesnica, možemo samo predpostaviti da će gostovati u specijalnoj emisiji, koja je najavljena večeras, ili ipak ulazi u rijaliti program da se takmiči kao regularni učesnik.

Podsetimo, Zerina je izbačena prošle sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je obrijala svoju glavu i time šokirala javnost, gde je naišla na ogromnu podršku, ali i osudu naroda.

- Zerina, večeras na Pink Tv - pisalo je na Instagram storiju Zerine, gde je označila i njihov portal Pink.rs.

Šta će se večeras dogoditi, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.