ZERINA ULAZI U ZADRUGU?! Alenu neće biti dobro kada je bude ugledao - Spremna da se SUOČI SA NJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 23:33

ZERINA ULAZI U ZADRUGU?! Alenu neće biti dobro kada je bude ugledao - Spremna da se SUOČI SA NJOM

Njeno ime često se čuje u Beloj kući!

Velika prašina podigla se oko odnosa bivše zadrugarke Zerine Hećo i aktuelnog učesnika ''Zadruge'' Alena Hadrovića.

Ukućani često spominju bivšu zadrugarku i polemišu o njenom odnosu sa Alenom. Jednom prilikom je i Ermina Pašović u razgovoru sa Hadrovićem poručila da veruje da bi ona ušla u rijaliti, a nakon njegove konstatacije da ga je Zerina razočarala, ona je otkrila sve detalje sukoba koji su imale u spoljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetu.

- Ja nju ne poznajem, ali smo bili na rođendanu i bio je naš prijatelj. I uglavnom, mi smo izašli i ja snimala i nisam znala ko je Dado Glišić, tu je pevao i on isto izbacio i kad je ona nas počela da pljuje, nema šta nije pričala. Ja pop*zdela, ja nisam snimala njega, nego se čuo da je pevao. Ja dođem do njenog broja i nazovem je: "E sad me dobro slušaj, sad si me uzela u usta, šta tebe boli k*rac sa kime se ja družim?" I kad je Alen dao tu priču, ona iznese prepiske, ja je blokiram. Kaže ona meni da sam se ogrešila o nju i ja kažem da jesam, samo da prepiske. Naš prijatelj odlepio! - izjavila je Ermina.

Fanovi rijalirija ponadali su se da će ponovo ugledati Zerinu na velelepnom imanju u Šimanovcima. Na zvaničnoj stranici "Zadruge" povela se polemika o tome da li će Zerina ući u četvrtu sezonu kako bi odgovorila na često spominjanje njenog imena u Beloj kući.

- Pazi se Ermina, stiže ti Zerina. Zverka ulazi kao vojnik - napisao je jedan od fanova.

Ostaje da vidimo da li će Zerina zaista ući u rijaliti i suočiti se sa Erminom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.